BELFOR (Nederland) B.V. bracht met tiental relaties tweedaags studiebezoek aan Technical Support Center in Duitsland

BELFOR Nederland B.V. heeft deze week met een tiental relaties van ASR, Hanselman, Marsh en Meijers een tweedaags bezoek gebracht aan het Technical Support Center in het Duitse Neufahrn, onder de rook van München.  Op dinsdag en woensdag namen zij samen met adjunct-directeur Vincent Talle, marketing & sales manager Patrick Neeleman en Arnoud Klaren, Technical Sales Consultant BELFOR Technology, deel aan een high level training georganiseerd door gespecialiseerde medewerkers en trainers van BELFOR Duitsland.

Daarbij werd hen een uitgebreid programma voorgeschoteld waarbij een groot aantal geavanceerde reinigingsmethodieken de revue passeerden, waaronder de SRF (Soot Removal Film)- techniek (reinigen zonder water), de bestrijding van geur, droogtechnieken, lekdetectie en de aanpak van chemische verontreiniging en schimmels. De deelnemers kregen niet alleen theoretische uitleg over deze onderwerpen maar gingen ook praktisch aan de slag met de genoemde reinigingstechnieken. De tien relaties waren na afloop allen bijzonder te spreken over de inhoud van de training en de reinigingsmogelijkheden die BELFOR heeft geboden.

Naast dit bijzondere bezoek over de landsgrenzen zal BELFOR Nederland B.V. als grondlegger van het delen van kennis ook dit jaar diverse workshops en trainingen geven op Nederlandse bodem. Mocht uw interesse daarvoor gewekt zijn? Neem u dan contact op met Patrick Neeleman: patrick.neeleman@nl.belfor.com.