BELFOR (Nederland) B.V. bracht met relaties meerdaags studiebezoek aan Technical Support Center in Duitsland

BELFOR Nederland B.V. heeft vorige week met haar relaties van ASR, Raetsheren van Orden Groep, Sedgwick, Tokyo Marine en Woodgate & Clark een tweedaags bezoek gebracht aan het Technical Support Center in het Duitse Neufahrn, onder de rook van München.  Samen met BELFOR-medewerkers Arnoud Klaren, Wim Feijen en Patrick Neeleman namen zij deel aan een high level training georganiseerd door gespecialiseerde medewerkers en trainers van BELFOR Duitsland.

Daarbij werd hen een uitgebreid programma voorgeschoteld waarbij een groot aantal geavanceerde reinigingsmethodieken de revue passeerden. Zo werd er onder meer aandacht besteed aan  de SRF (Soot Removal Film)- techniek (reinigen zonder water),de aanpak van brand- en roetreiniging- en elektronicaschades en lekdetectie. Ook enkele andere alternatieve reiningsmethodieken als SRG (Soot Removal Granulate) en shrink wrapping (krimpfolie) kwamen aan bod.

 De deelnemers kregen niet alleen theoretische uitleg over deze onderwerpen maar gingen ook praktisch aan de slag met de genoemde reinigingstechnieken. De relaties waren na afloop allen bijzonder te spreken over de inhoud van de training en de reinigingsoplossingen die BELFOR biedt. Zij bestempelden het gebodene niet alleen als praktisch, leerzaam en interessant, maar gaven bovendien aan onder de indruk te zijn van het groeiende aantal reconditioneringsoplossingen die mede door de ontwikkeling van de geavanceerde herstel- en reinigingstechnieken vandaag de dag mogelijk zijn.