BELFOR houdt voor relaties volgend jaar februari tweedaagse high level-training in internationale opleidingscentrum in Neufahrn (D)

0

In het opleidingscentrum van BELFOR International in het Duitse Neufahrn zullen ook in 2019 weer vele high level trainingen georganiseerd worden. Intern is bij BELFOR het bericht nog maar net aangekondigd en daarbij zijn de meeste data reeds vergeven aan de omringende landen, maar gelukkig heeft BELFOR (Nederland) B.V. een aantal plaatsen weten te bemachtigen voor een tweedaagse high level-training op 12 & 13 februari 2019. Deze training staat in het teken van het reinigen en herstel van opstallen in de breedste zin des woord. Voor deze training worden door het NIVRE PE-punten toegekend gezien de inhoud en de zwaarte van de training.

 Deze trainingen zijn gewild bij verzekeraars, makelaars en experts die meer vakinhoudelijk willen weten over reconditionering en de mogelijkheden daarvan.  Wilt u meer informatie of wilt u zich hiervoor opgeven, dan kunt u contact opnemen met Patrick Neeleman: Patrick.Neeleman@nl.belfor.com. Op de foto een impressie van een vorige training.

Laat een reactie achter