BELFOR breidt uit met vier medewerkers; promotie voor Hans van Berkel (Weesp)

Bij de foto: v.l.nr Eric Hulshof, Mitchel Put en Hans van Berkel

Groei van de werkzaamheden en verbreding van het dienstenpalet hebben bij reconditioneringsbedrijf BELFOR geleid tot een uitbreiding van de personele bezetting. De afgelopen maanden zijn Eric Hulshof en Mitchel Put aan de slag gegaan als projectmanager voor de regio Noord en Vincent Talle als adjunct-directeur, terwijl per 1 september a.s. Arnoud Klaren begint bij BELFOR Technology in Dordrecht. Per dezelfde datum maakt Hans van Berkel op de vestiging Weesp promotie tot Senior Projectmanager.

Na het doorlopen van zijn inwerkperiode op de Rotterdamse vestiging heeft Eric Hulshof zijn plek gevonden op de vestiging in Weesp. Vanuit daaruit zal hij als Projectmanager Regio Noord, samen met Dave van den Berg (regiomanager) en overige collega’s, de herstelwerkzaamheden in de regio’s  Amsterdam  en Utrecht onder zijn hoede nemen. Na gedurende ca 25 jaar bij verschillende intermediairbedrijven te hebben gewerkt als adviseur Schadeverzekeringen fungeerde hij de afgelopen 3,75 jaar als schadebehandelaar bij DAK Volmacht. Het direct invloed kunnen uitoefenen op het herstelproces, hulp kunnen bieden en het contact kunnen hebben met de gedupeerde, was voor hem een reden om de overstap naar BELFOR te maken.

Op de vestiging in Weest is sinds 1 juni jl. ook Mitchel Put werkzaam als projectmanager regio Noord.  Hij is afkomstig van Polygon Nederland, waar hij sinds 2012 werkzaam is in de brand- waterschades. Begonnen op de werkvloer stroomde hij binnen een relatief korte periode door als teamleider binnen Polygon.

Afgelopen week (20 augustus jl.) is Vincent Talle begonnen als adjunct-directeur (Deputy Managing Director). De eerste periode maakt hij gedurende zijn inwerkperiode een rondreis langs de vestigingen van BELFOR in Europa om kennis te maken met zowel de diensten, werkwijze als collega’s bij de verschillende Europese zusterbedrijven. Vincent Talle is de afgelopen negen jaar werkzaam geweest als Manager Operations bij Broadspire (claimshandling), onderdeel van Crawford & Company. Daarvoor werkte hij gedurende ruim tien jaar bij Nationale-Nederlanden als (senior) schadebehandelaar en Teammanager Schadeverzekeringen.

 

 

Arnoud Klaren treedt per 1 september a.s. in dienst bij BELFOR Technology als Technical Sales Consultant. De uitdaging om BELFOR Technology verder uit te breiden door (potentiele) klanten te informeren over de mogelijkheden van technische reconditionering heeft Arnoud doen besluiten om een carrièreswitch te maken. Zijn aandachtsgebied bij BELFOR Technology zal zowel de zakelijke brand- en waterschademarkt als de preventieve markt zijn.

Hans van Berkel werkt inmiddels ca. 22 jaar bij BELFOR en voorloper Bonnet op de vestiging in Weesp, sinds 2001 als projectmanager. Doordat prioriteiten en invulling van functies anders zijn komen te liggen binnen de Noord Hollandse BELFOR-vestigingen is met ingang van 1 september a.s. Hans van Berkel gepromoveerd tot Senior Projectmanager. Hans zal hiermee verder invulling geven aan het professionaliseren, sturen en begeleiden van de BELFOR- vestigingen in Noord-Holland.