Bart Wesdijk nieuwe accountmanager bij Flyct

Bij Flyct is Bart Wesdijk begin deze maand aan de slag gegaan als accountmanager. In die functie zal hij ‘gezicht van Flyct’ worden voor een groot deel van onze relaties, schrijft Stefan van der Leun, commercieel manager bij Flyct, op LinkedIn.  “In de praktijk zal hij veel in gesprek zijn met zowel onze potentieel nieuwe als bestaande relaties. Daarnaast is Bart het visitekaartje van Flyct bij bijeenkomsten en evenementen binnen de branche.”

Hij vervolgt: “Flyct is een brede dienstverlener in de schadebranche en verhaalt o.a. letselschade, materiële schade en loonschade. Wij hebben te maken met een groot aantal opdrachtgevers, verwijzers, samenwerkingspartners, belangenpartijen etc. Om deze relaties optimaal te kunnen bedienen is onlangs de vacature van accountmanager opengesteld. Er bleek ruime belangstelling te zijn om binnen de letselschadebranche aan de slag te gaan. Hierdoor konden we de meest geschikte kandidaat kiezen.”

Bart Wesdijk (foto) over zijn nieuwe functie: “Ik kijk erg uit naar mijn tijd bij Flyct. De (letsel)schadebranche spreekt mij enorm aan en met de kansen die de branche biedt zie ik meer dan genoeg uitdaging om er een succes van te gaan maken.”