Bart Buijze bij Arntz | van Helden bv in dienst getreden als bouwkundig schade-expert

Bij expertisebureau Arntz | van Helden bv, onderdeel van de Van Ameyde Groep, is begin dit jaar Bart Buijze aan de slag gegaan als bouwkundig schade-expert. Op de afdeling CAR/Property All Risks gaat hij zich vooral bezighouden met bouwkundige- en aansprakelijkheidsschades.

Na zijn studie HBO bouwkunde aan de hogeschool van Utrecht werkte hij gedurende zeven jaar in de aannemerij, vooral als calculator en daarna als assistent projectleider en documentatiespecialist. In mei 2013 stapte hij over naar Lengkeek waar hij ruim 5,5 jaar werkzaam was als bouwkundig taxateur.

Over zijn overstap naar Arntz | van Helden zegt hij: “Ik was toe aan iets nieuws en benieuwd naar de wereld buiten Lengkeek. Via een bevriende collega die al bij Arntz| van Helden werkt heb ik gesproken over mijn ideeën en ambities met deze stap tot gevolg. Wat mij vooral aantrekt in het werk van schade-expert is de enorme afwisseling. Het werk is veel gevarieerder dan dat van taxateur. Geen dag en schade is hetzelfde.”

Door de komst van Bart Buijze is het aantal medewerkers bij het gestaag groeiende Arntz | van Helden bv verder gestegen naar 28, onder wie 19 experts. Arntz | van Helden bv is een technisch expertisebureau met een groot aantal specialisaties zoals Casco, Maritieme Aanbouw & Garantie, Pleziervaartuigen, Landmaterieel, Transport/Goederen, CAR/Property All Risks, Machinebreuk en Elektronica/Computers.  Voor opdrachtgevers voeren zij tevens werkzaamheden uit op het gebied van claimshandling en regres.