Autoruitspecialist SZA introduceert haar nieuwe merknaam: 123RUIT.nl

.

Autoruitspecialist SZA gaat in het vervolg verder onder de nieuwe merknaam; 123RUIT.nl.Hiermee speelt SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten) in op de wens van haar klanten om als ruitherstelpartner een meer herkenbare naam in de markt te zetten. Samen met de nieuwe naam is de compleet nieuwe huisstijl en website 123RUIT.nl gelanceerd.

123RUIT.nl bundelt de krachten van de autoruitspecialisten die door de jaren heen een uitstekende naam hebben opgebouwd. “Zij stelt op deze manier de lokaal gevestigde ondernemers in de gelegenheid voor klanten met een landelijk rijdend wagenpark te kunnen werken.” aldus Stefan Clijnk, voorzitter SZA. Het snel groeiend marktaandeel in de lease- en verzekeringsmarkt laat volgens hem zien dat het concept van 123RUIT.nl aanslaat. “Inmiddels heeft 123RUIT.nl afspraken gemaakt met meer dan 80 verzekerings- en leasemaatschappijen. De snelheid en het specialisme wat onze deelnemers zo kenmerkt komt goed naar voren in de nieuwe naam 123RUIT.nl. We combineren zo het lokale ondernemerschap met de voordelen van een landelijk dekkend netwerk.”

 

In 2017 is de Stichting SZA opgericht. “Met behoud van het eigen ondernemerschap voor de deelnemende bedrijven vormt SZA een interessante partner voor opdrachtgevers al verzekeraars, volmachten, leasemaatschappijen en fleetowners. Dit gedachtegoed wordt ongewijzigd voortgezet binnen 123RUIT.nl”, aldus de Stichting SZA, die zich vanaf nu richt op de verdere ontwikkeling van haar netwerk 123RUIT.nl.