ASN Groep versterkt landelijk netwerk met zes nieuwe vestigingen

ASN Groep heeft haar marktpositie versterkt. Per 1 april 2017 is het landelijk schadenetwerk uitgebreid met vijf zelfstandige ASN-vestigingen in Nieuw-Vennep, Rotterdam-Noord, s-Gravenzande, Heemskerk, Arnhem en een loketvestiging in Gouda. Cees Klaassen (commercieel directeur) en Mark Dijkstra (operationeel directeur): “Deze stappen passen in onze strategie om het bestaande schadenetwerk in Nederland verder te versterken en toekomstbestendig te maken.”

ASN Groep heeft een voortreffelijk jaar achter de rug. Cees Klaassen kijkt er met trots op terug. “In 2016 hebben we een forse omzetgroei geboekt, een prachtig resultaat. Tevens hebben we de schadekosten voor onze klanten verder weten te reduceren, zien we een duidelijke rendementsstijging in het netwerk en we hebben een overall klanttevredenheid weten te realiseren van een 8,9. Het bewijst dat onze focus op kwalitatief hoogwaardig schadeherstel, efficiënte automatisering en klantgerichte extra services zoals Quick Repair vruchten afwerpt. De markt ziet ons overduidelijk als een professionele en betrouwbare schadepartner waarmee goed kan worden geschakeld. Dit geldt zowel voor onze toeleveranciers, als klanten, waaronder verzekeraars, leasemaatschappijen en dealerorganisaties. Dat wordt nog eens onderstreept door de recente uitbreiding van ons schadenetwerk, deels met nieuwe ondernemers die voor ASN Groep hebben gekozen en deels vanuit onze bestaande franchisenemers.”

Nieuwe ASN-vestigingen

“Met de toetreding van de nieuwe ASN-vestigingen ligt het landelijk schadenetwerk van ASN Groep op een adequaat niveau in sterkte en omvang”, vertelt Mark Dijkstra. Per 1 maart jl. is hij benoemd tot operationeel directeur en is in die functie verantwoordelijk voor het internationale franchisenetwerk. “Netwerkuitbreiding is voor ASN geen doel op zich. Sterker nog, we zijn er terughoudend in. Mede door toetreding van deze nieuwe ASN-vestigingen hebben wij voor onze klanten onze netwerkdekking verder geoptimaliseerd.”

De zes nieuwe vestigingen zijn:

* ASN Autoschade Service van den Berg Nieuw-Vennep;

* ASN Autoschade Service Heemskerk;

* ASN Autoschade Service SchadeCentrum Rotterdam (Schiedam;

* ASN Autoschade Service SchadePartners ’s-Gravenzande

* De loketvestiging van ASN Van Beynum Bodegraven is gevestigd bij autodealer Van Beynum in Gouda;

* ASN Fransen Arnhem