Artium Experts versterkt zich met Rob Frankort (Achmea)

0

Artium Experts versterkt zich per 1 maart a.s. met Rob Frankort als Senior schade-expert. De reden hiervoor is dat het werk in de CAR en aansprakelijkheidsmarkt weer aantrekt. Artium Experts is verder gespecialiseerd op het gebied van Marine Casco, Aanbouw/Garantie, CAR/EAR, Transport-montage, Land-/Werkmaterieel, Aansprakelijkheid en Machinebreuk/Elektronica.

Rob Frankort is een ervaren schade-expert, die sinds 2001 als senior schade-expert werkzaam is. Hij werkte eerder ruim negen jaar als senior schade-expert bij het toenmalige GAB Robins Takkenberg (thans Cunningham Lindsey) en is sinds maart 2010 als schade-expert werkzaam bij Achmea. Artium Experts zegt dan ook erg blij te zijn met de komst van deze ervaren kracht.

Door zijn komst komt het totaal aantal medewerkers bij Artium Experts op 14, onder wie 10 schade-experts. Het bureau heeft vestigingen in Rotterdam/Barendrecht en Hoogeveen. Rob zal vanuit het midden van het land werken en daardoor voor beide vestigingen inzetbaar zijn. Artium Experts  werkt zowel nationaal als internationaal voor verzekeraars, makelaars in assurantiën, (semi)overheden en het bedrijfsleven.

 

Laat een reactie achter