Artium Experts neemt ing. Piet van Zeijl in dienst als junior expert

0

Bij Artium Experts, het gespecialiseerde technische expertisebureau met vestigingen in Rotterdam/Barendrecht en Hoogeveen, is ing. Piet van Zeijl vorige maand gestart als junior expert met als werkgebieden landmaterieeltransport/ montage, en marine casco

In 2010 begonhi zijn studie ‘Maritiem Officier’ aan het Scheepvaart en Transport College in Rotterdam. Tijdens zijn vierjarige Hbo-opleiding volbracht hij twee stages aan boord van koelschepen en vloeibare gastankers. Na zijn onderzoek over het gebruik van windenergie aan boord van vrachtschepen studeerde hij af en begon met varen.Als 3e en later als 2e stuurman voer hij op verschillende gastankers met een breed scala aan verschillende ladingen, zoals: LNG, LPG, propaan, butaan en propyleen. Hier heeft hij veel technische ervaring opgedaan, mede door het wereldwijde vaargebied en de strenge inspecties van olie- en gasmaatschappijen.

Van zeijl  stopte met varen in juni 2017 en vertrok naar Lissabon om daar een half jaar Portugees te leren.Rond het begin van 2018 voer hij weer als 2e stuurman op de kustvaart. Gedurende zijn tijd daar heeft hij erg veel geleerd over het vervoer van droge bulk en project ladingen en heeft enkele uitgebreide onderhoudsprojecten in de machinekamer meegemaakt, zowel varend als in dok.

Na zijn komst telt Artium Experts 13 medewerkers, onder wie tien experts

 

Laat een reactie achter