Arntz van Helden en Halyard Risk zetten in op nieuwe aanwas, MVO en duurzaamheid

Arntz van Helden en Halyard Risk gaan zich de komende jaren vooral inzetten op de aanwas van nieuwe medewerkers, maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid. Dat maakte directeur René van Dijk gisteren (14 oktober jl.) bekend in een korte toespraak tijdens  de druk bezochte geanimeerde Autumn Insurance Party dat het expertisebureau voor de derde keer organiseerde in  The Boathouse aan de Kralingse Plas in Rotterdam. Ook vertelde hij dat zowel Arntz van Helden als Halyard Risk een goed jaar achter de rug hebben.

Hij sprak van een ‘vergrijzende markt’ en de ‘battle for talent’. “Dat vraagt van ons extra inspanningen om goede medewerkers aan boord te houden en nieuwe te werven om die vervolgens zelf op te leiden. Daarbij kijken we vooral naar 25- tot 30 -jarigen, met name ex-zeevarenden en werktuigbouwkundige-/ bouwkundige professionals.

Desgevraagd zei hij dat werken bij Arntz van Helden en Halyard Risk veel te bieden heeft. “In de eerste plaats boeiend en afwisselend werk, tal van opleidingsfaciliteiten en ontplooiingsmogelijkheden, maar ook werk met een grote mate van vrijheid en verantwoordelijkheid. Daarnaast zullen wij ook onze inspanningen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid intensiveren, niet in de laatste plaats omdat wij hier als bedrijf maar ook de nieuwe generatie steeds meer waarde aan hechten.”