Arntz | van Helden bv versterkt zich met twee schade-experts: Robert Engels en Ludo Verseveld

 

Bij expertisebureau Arntz | van Helden bv, onderdeel van de Van Ameyde groep, zijn onlangs twee nieuwe schade-experts aangesteld: Robert Engels (rechts op de foto) vorige week voor werkzaamheden op het gebied van Marine & Landmaterieel en Ludo Verseveld al eerder voor de behandeling van schades aan Landmaterieel.

Robert Engels heeft de Maritieme Academie IJmuiden gevolgd en vond in die plaats ook zijn eerste baan: als Surveyor bij het maritieme expertisebureau Eelsing Expertises & Taxaties, waar hij ruim 11,5 jaar heeft gewerkt. “Ik heb daar het vak geleerd en me met een breed en divers palet aan maritieme schades beziggehouden. De maritieme sector heeft me altijd aangetrokken en boeit me nog steeds. Datzelfde geldt voor het expertisevak. Na al die jaren wilde ik echter graag eens een kijkje nemen in een andere ‘keuken’. Bij Arntz | van Helden bv kan ik mij nog verder ontwikkelen en me bezighouden met een breed scala aan schades: (zee- en binnenvaart) casco, superjachten, garantie, aanbouw, landmaterieel”.

Ludo Verseveld komt net van de schoolbanken. Hij heeft eerder dit jaar de HBO Automotive Engineering afgerond en heeft afgelopen jaren als technisch specialist diverse werkzaamheden uitgevoerd in het raceteam van MP Motorsport. Hij is onlangs bij Arntz | van Helden bv aan de slag gegaan als schade-expert voor met name landmaterieelschades. “Het is in feite mijn eerste echte baan. Vooral de combinatie van enerzijds techniek en anderzijds het omgaan met verschillende mensen trekt me vooral aan in deze functie”.

Door de komst van Robert Engels en Ludo Verseveld is het aantal medewerkers bij het gestaag groeiende Arntz | van Helden bv verder gestegen naar 27, onder wie 19 experts. Arntz | van Helden bv is een maritiem en technisch expertisebureau met een groot aantal specialisaties. In het verlengde daarvan worden CAR/Property All Risks, Machinebreuk, Elektronica/ Computers en Transport/Goederen schades geregeld en worden voor opdrachtgevers werkzaamheden uitgevoerd op het gebied van (technisch) claimsmanagement en schadeverhaal/regres.