Ard Korevaar Personenschade versterkt zich met Aad Snelleman als algemeen directeur/ zelfstandig letselschade-expert

Ard Korevaar Personenschade heeft zich versterkt met Aad Snelleman als algemeen directeur/ zelfstandig letselschade-expert.

Aad Snelleman werkt sinds 1995 in het letselschadevak. Hij werkte eerst ruim tien jaar bij Nationale-Nederlanden, waarna hij de overstap maakte naar het belangenbehartigerskantoor Korevaar van Dijk Letselschade, waar hij onder andere manager van de experts was. De afgelopen 5 jaar was hij manager/coördinator op de afdeling Personenschade Verkeer bij a.s.r.

Aad is een oude bekende voor Korevaar en kent het DNA en de visie van het bedrijf. Door zijn persoonlijkheid en ruime ervaring is hij bij uitstek geschikt om het bedrijf de komende tijd te gaan leiden. Hij zal de  hoge kwaliteit van dienstverlening van de zeer ervaren experts gaan verbinden met nieuw talent dat zijn/haar sporen in ons mooie vak inmiddels heeft verdiend.

Aad wil zijn cliënten ontzorgen en er voor zorgen dat zij op ieder moment in het schadeproces als mens in beeld zijn. Daarvoor zet hij zijn kennis en ervaring in, maar laat ook ‘het hart spreken’ als dat nodig is. Aad heeft met ingang van 1 november 2023 zijn kantoor geopend in Breda. Hij is bereikbaar via aad@ardkorevaar.nl en 06-23440210.     FLORIUS, NATIONALE-NEDERLANDEN EN NATIONALE-NEDERLANDEN/OHRA GENOMINEERD IN CATEGORIE DUURZAME