Arbeidsdeskundige Esther Adriaansz maakt per 1 mei a.s. overstap naar Expertise Human Capital

Na veertien jaar te hebben gewerkt bij Arbeidsdeskundig Bureau Radar maakt   Esther Adriaansz op 1 mei de overstap over naar Expertise Human Capital (EHC) waar zij  eveneens aan de slag gaat als arbeidsdeskundige.

In een toelichting op LinkedIn schrijft zij: “Na 14 fantastische jaren heb ik Arbeidsdeskundig Bureau Radar verlaten. Er is helaas een onoverbrugbaar verschil van inzicht ontstaan tussen het bestuur en mij over de wijze waarop in de toekomst de functie van directeur Radar dient te worden uitgevoerd. Ik heb dan ook besloten om op zoek te gaan naar een ander perspectief. Na mijn besluit om Radar te verlaten heb ik heroverwogen hoe, waar en met wie ik in de toekomst wil werken. Daar was ik snel uit. Ik ga als AD op het gebied van personenschade + AOV aan de slag, dit blijft toch het mooiste vak in de wereld. En ik ga dat doen bij een bedrijf dat een hele mooie mix kent van zakelijke inhoudsdeskundigheid en een betrokken, persoonlijke werkstijl: Expertise Human Capital (EHC) in Leiden. Ik start ‪1 mei en ik heb er ongelofelijk veel zin in! Ik zal velen van jullie dan ook zeker nog weerzien in de toekomst. Bedankt voor de fijne jaren die achter mij liggen en tot ziens!”

Adriaansz was sinds maart vorig jaar directeur van Radar, waar ze sinds 2006 werkte als arbeidsdeskundige/operationeel manager. Daarvoor werkte zij gedurende ruim vijf jaar als arbeidsdeskundige bij   Van Brunschot Van Summeren Hagoort.