Apresa maakt programma viering 20-jarig bestaan bekend

 

Apresa viert haar 20-jarig bestaan op 20 september a.s. met een relatiebijeenkomst voor genodigden in Artis. In aanvulling op eerdere berichten heeft het bedrijfsonderdeel van Troostwijk dat zich bezighoudt met de taxatie van kunst, antiek, sieraden en andere kostbaarheden het programma van de feestelijke bijeenkomst bekend gemaakt.

Om 14.30 uur (ontvangst vanaf 14.00 uur) start het officiële programma met een welkomstwoord van Wiebe Westerhof in zijn hoedanigheid van directeur Apresa, en Monique Kleinschmidt, accountmanager Apresa. Aansluitend houdt Jan Dirk de Kruijff, taxateur bij Apresa, een presentatie met als titel ‘Apresa door de jaren heen’.

Daarna vindt er een twee uur durende exclusieve rondleiding door Artis plaats onder leiding van een drietal deskundige sprekers: een kunstdeskundige van Apresa, die uitleg geeft over de vele kunst in onder meer de bibliotheek van Artis, een bouwkundige specialist van Troostwijk die een toelichting geeft op de vele bijzondere bouwwerken in het dierenpark, en een medewerker van Artis die vertelt over de dierentuin en de dieren. Na de rondleiding verzorgt Heleen de Vries, taxateur bij Apresa, een presentatie over ’De waarde van de objecten in Artis’.

De bijeenkomst wordt van 17.15 tot 18.30 uur afgesloten met een netwerkborrel.