Anneke Keller en Elbert Dijkgraaf in Raad van Commissarissen SRK Groep

  Anneke Keller is op 1 november 2020 toegetreden tot de raad van commissarissen van juridisch dienstverlener SRK Groep. Elbert Dijkgraaf treedt toe op 1 december 2020.

Anneke Keller treedt per 1 januari 2021 als Chief Technology Officer toe tot de Raad van Bestuur van Wehkamp en is nu nog verantwoordelijk voor de Jumbo Tech Campus die zij in de afgelopen drie jaar heeft ontwikkeld. Daarvoor was zij Head of Software Development bij Coolblue, VP Software Engineering van TomTom en bekleedde ze diverse functies bij KPN.
 

Elbert Dijkgraaf is hoogleraar Empirische economie van de publieke sector bij de Erasmus School of Economics. Vanuit Dijkgraaf Strategisch Advies BV geeft hij bedrijven, overheden en stichtingen strategisch advies. Hij is daarnaast voorzitter van de Raad van Toezicht van de Lelie zorggroep, lid van de Raad van Commissarissen van Acture en lid van de Raad van Advies van Van Westreenen. Elbert Dijkgraaf was 8 jaar lang lid van de Tweede Kamer voor de SGP.

  Voorzitter van de RvC Herman van Hemsbergen is blij met de komst van deze collega-toezichthouders: “Met de komst van Anneke en Elbert hebben we een RvC die past bij de ontwikkeling van SRK Groep als innovatieve service provider in de juridische dienstverlening”.   
BrandMR heeft als missie het recht toegankelijk te maken voor de middeninkomens. BrandMR biedt hoge kwaliteit rechtshulp in vier heldere stappen tegen vaste prijzen en combineert het gemak van online dossier met de persoonlijke hulp van ervaren advocaten en juristen. Met Pals Letselschade en BSA Schaderegeling bouwt SRK aan klantgerichte proposities voor slachtoffers van letselschade. Pals richt zich daarbij op de particulier en BSA op bedrijven en overheden en bijzondere uitvoeringsregelingen voor bijvoorbeeld asbestslachtoffers en slachtoffers van de schildersziekte.  

SRK Groep bestaat naast BrandMR uit SRK Rechtsbijstand, Pals Letselschade en BSA Schaderegeling. Bij de organisatie werken 138 medewerkers. SRK Groep, SRK Rechtsbijstand en BrandMR zijn sinds 1 juli 2019 gevestigd in het HNK gebouw in Den Haag. Pals Letselschade heeft vestigingen in Amsterdam, Den Haag (HNK), Apeldoorn, Emmen, Groningen, Maastricht en Tilburg. BSA Schaderegeling is gevestigd in Zoetermeer.