Andrew Bart: Crawford gaat ook in Nederland vol investeren ; in talent & development’

Crawford & Company gaat de komende jaren wereldwijd volop investeren in talent & development. Dat vertelde Andrew Bart,  Global President Global Technical Services bij Crawford & Company gisteren tegen Risk & Business-journalist Jan van Stigt Thans tijdens de haringparty in Rotterdam, die met meer dan 600 aanwezigen andermaal goed bezocht was.

Hij zei beide zaken essentieel te vinden voor een succesvolle toekomst. “Iemand moet op dit vlak de  lead nemen en dat willen wij, zeker als grootste partij in Europa, graag zijn. Daarbij zei hij zich terdege te realiseren dat dit geen eenvoudige klus is, omdat in alle bedrijfstaken in de wereld bedrijven momenteel naarstig op zoek zijn naar goede, talentvolle medewerkers. “We zullen alles in het werk moeten stellen om goede talenten aan ons te binden,”

Voor hem sprak Mike Jones, Head Operations Europe, zijn dank uit richting de vertrekkende CEO George Oostrom voor zijn bijdrage aan de groei van het bedrijf in de afgelopen jaren  en wenste hij het nieuwe managementteam – country manager Niels de Kock en Client director Rob Kleinveld – veel succes. “Voor elke organisatie is verandering nu eenmaal onvermijdelijk is.” Hij zei groeimogelijkheden te zien op zowel het gebied van  TPA(claimsmanagement), dat nu 54% van de omzet uitmaakt in Europa, als op het gebied van GTS, de schaderegeling van de grotere high end loss-claims..”

Ook de nieuw country manager, Niels de Kock, stelde zich kort aan de aanwezigen voor en zei uit te kijken naar de samenwerking met de businesspartners en naar de uitdaging om samen met Rob Kleinveld Crawford te leiden door een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis.