André van Zijdveld treedt toe tot Openclaims als nieuwe CFO

Openclaims heeft André van Zijdveld aangesteld als CFO. Hij is toegetreden tot de directie van Openclaims. “Zijn financiële expertise zal van onschatbare waarde zijn bij de aanstaande internationale expansie van de Amsterdamse scale-up.”, schrijft OpenClaims op de eigen website. “Van Zijdveld heeft een uitstekende staat van dienst als Financieel Directeur en CFO en heeft ervaring met het financieel voorbereiden van organisaties op het betreden van nieuwe, internationale markten.”

Als CFO van Openclaims treedt Van Zijdveld toe tot het management van een enterprise SaaS, een scale-up bedrijf dat de technologie en de ambitie heeft om snel uit te breiden. “In deze context zal de financiële expertise van André van Zijdveld waardevol zijn in het financieel vormgeven van de internationale expansie van het bedrijf en de verdere professionalisering van de financiële afdeling.”

“De benoeming van André van Zijdveld is een grote stap in de ontwikkeling van Openclaims”, zegt Stephan Stergiou, CEO van Openclaims. “We zijn verheugd André te verwelkomen in het team van Openclaims. Zijn ervaring in het opschalen van SaaS voor ondernemingen is van onschatbare waarde en we zijn ervan overtuigd dat dit een drijfveer zal zijn om onze sterke groeicijfers vast te houden en ons marktleiderschap internationaal uit te breiden.”

Ook Van Zijdveld is enthousiast over zijn nieuwe rol en kijkt ernaar uit om zijn ervaring en expertise in te zetten om Openclaims naar een hoger niveau te tillen: “Het was aanvankelijk de groei van Openclaims die mijn aandacht trok, maar het is het team dat voor mij bewijst dat ik de goede keuze. Ze zijn echt gepassioneerd en iedereen heeft plezier in hun werk. Ik zie dat we een geweldige reis voor de boeg hebben en ik ben verheugd om er deel van uit te maken