Al 100 aanmeldingen branchebrede alliantie van after sales-partijen voor steun aan autobedrijven

Binnen een week hebben al honderd autobedrijven zich aangemeld bij de onlangs opgerichte alliantie van Nederlandse aftersalespartijen die autobedrijven willen ondersteunen in tijden van corona, meldt After Sales magazine.

Vorige week maakte WESP bekend onder de naam ‘We support workshops’ een branchebrede alliantie te starten om gezamenlijk de autobedrijven te ondersteunen. Het zijn voornamelijk distributeurs en grossiers die de handen ineen hebben geslagen, maar ook de opleidingsinstituten Autoniveau en Innovam en RAI Aftermarket hebben zich aangesloten.

Aanmelden

Garagebedrijven die (gratis) mee willen doen, worden aangesloten op de WESP-database. Zij kunnen wekelijks de temperatuur van hun werkplaats meten. Ieder rapport, ieder garagebedrijf krijgt via de partners via Skype of telefonisch een toelichting op de cijfers en tips en adviezen om bepaalde zaken op te pakken. Verder komt er in de avonduren een gratis spreekuur voor bedrijven die met vragen zitten. Garagebedrijven die gratis willen deelnemen kunnen zich melden via info@mywesp.com.

Bron After Sales Magazine