Aansluiting George Oostrom bij Von Reth Contra-Expertise meest gelezen bericht in augustus

Het bericht over de aansluiting van voormalig Crawford-topman George Oostrom bij Von Reth Contra-Expertise, dat zich hiermee nadrukkelijker wil manifesteren op de coassurantiemarkt, is het meest gelezen bericht in de maand augustus op de website van Risk & Business. Het bericht werd tot dusver 1.628 keer bekeken. Sowieso was juli de maand van het opvallende transfernieuws. Acht van de tien meest gelezen berichten vorige maand betrof een nieuwe baan.

De versterking van DUPI Underwriting Agencies met vier verzekeringsspecialisten was het op een na meest gelezen bericht met 1.083 views, gevolgd door de indiensttreding van Jolanda Sinkgraven bij Liberty Specialty Markets, de aanstelling bij Zurich Benelux van  Sylvana van Rijswijk als eerste naam in het nieuwe broker relationship-team en de aansluiting van Rembrand Duindam bij HlpC Expertise. De Top-10 wordt gecompleteerd door de versterking van het Marine-team van Allianz met Boudewijn Berkhout, de benoeming van nieuwe aandeel- en certifcaathouders bij Meijers, de blog van Dik van Velzen over het onder de AVB vallen van de zakelijk gebruikte e-bike, het Aon-onderzoek over de wereldwijde premieontwikkeling op de zakelijke verzekeringsmarkt en de versterking van Top Expertise met bouwkundig schade-expert Arno van Kouwen

In augustus werd de website van Risk & Business door maar liefst 33.484 bezocht voor het lezen van één of meerdere artikelen, wat neerkomt op gemiddeld 1.080 bezoekers per dag. Dat is bijna 20%  meer  de 28.095 bezoekers vorig jaar augustus. In de eerste acht maanden van dit jaar werd de website bekeken door 303.375 personen, ruim 85.527(+ 39,3%) meer dan de 217.848  bezoekers in dezelfde periode in 2019.