6 oktober 2022: Webinar ‘werkt werken met 1 Medisch Adviseur?

Het werken met één onafhankelijk medisch adviseur zien velen als een belangrijke oplossing voor een aantal knelpunten in het medisch traject. Mede daarom heeft De Letselschade Raad (DLR) een Aanbeveling over het werken met 1 medisch adviseur opgesteld. Het werken met 1 medisch adviseur wordt ook als één van de oplossingen gezien in reactie op het onderzoek van de Universiteit Utrecht naar de oorzaken van langlopende letselschadezaken.

Hoe werkt het in de praktijk? Het antwoord op deze vraag krijgt u op 6 oktober a.s. tijdens het webinar ‘Werkt werken met 1 medisch adviseur?’

Prof. Rianka Rijnhout, hoogleraar Instituties, Conflictoplossing en Privaatrecht aan de Universiteit Utrecht, geeft een inleiding op dit onderwerp, gevolgd door een paneldiscussie met partijen uit het veld. Deze partijen bespreken hoe 1 medisch adviseur werkt in de praktijk: wat gaat er goed, wat kan beter en wat is daar voor nodig?

Deelnemers worden gevraagd alvast hun visie via bijgaande enquête in de link: https://forms.gle/TYSKFBv9H4A4aUTx6

Het webinar start om 15:00 uur, duurt tot uiterlijk 16:15 uur en wordt uitgezonden vanuit de webinar-studio van het Verbond van Verzekeraars.