Dolmans Calamiteiten Diensten neemt vakgenoot Guliker B.V. over

 Dolmans Calamiteiten Diensten heeft dienstverlener Guliker B.V. overgenomen,  een allround en gespecialiseerd reconditioneringsbedrijf in het beredderen, reinigen en herstellen van schade door brand, water en inbraak bij particulieren en bedrijven dat  een sterke positie heeft in de regio Eemland. Dit sluit naadloos aan op de activiteiten van de Dolmans Groep en haar dienstverlening.

Dolmans Calamiteiten Diensten is actief op het gebied van reiniging en reconditionering na brand-, rook-, roet- en waterschades in geheel Nederland. De medewerkers staan 24 uur per dag en 7 dagen per week in de startblokken om gedupeerden te helpen bij grote en kleine calamiteiten.

 Rob Meershoek, algemeen directeur Dolmans Calamiteiten Diensten: “Met deze overname verwelkomen wij de nieuwe collega’s en hun klanten. De reconditioneringsbranche is een gunningsmarkt waarbij opdrachtgevers en experts vooral zaken willen doen met organisaties die een persoonlijke insteek hebben. Dolmans en Guliker versterken elkaar waardoor wij onze opdrachtgevers nog beter kunnen ontzorgen, met nog meer specialisme in eigen huis.”