Vanderwal & Joosten opent kantoor Schiphol met druk bezochte receptie

Met een druk bezochte geanimeerde receptie voor relaties uit de branche heeft VanderWal & Joosten gisteren haar ‘Amsterdamse’ kantoor op Schiphol -oost officieel geopend.

De gasten konden onde rhet geni5t van een hapje en een drankje de nieuwe, fonkelnieuwe locatie met prachtig uitzicht op de luchthaven bekijken en kregen een korte toespraak van algemeen directeur Gerrit TAAL, die de gestage groei van het bureau in de afgelopen 26 jaar belichtte, de continue aandacht voor verdere verbetering van de dienstverlening benadrukte en de aanwezigen bedankte voor de samenwerking. onder de aanwezigen werd een rondvlucht verloot. De gelukkige was Linda van Ingen van Willis Towers Watson

Na vijf jaar met plezier kantoor te hebben gehouden aan de Startbaan in Amstelveen heeft het gespecialiseerde expertisebureau een nieuw, modern en fonkelnieuw onderkomen gevonden aan de Hendrik Walaardt Sacréstraat 405 in (1117 BM) Schiphol. Het telefoonnummer is ongewijzigd gebleven: (020) 34 73 111.

Bij Vanderwal & Joosten zijn verdeeld over inmiddels vier vestigingen in Rotterdam, Utrecht, Schiphol-Oost en Eindhoven schade-experts werkzaam en negen dames in de administratieve ondersteuning. Daarnaast zijn vijf consultants aan het bureau verbonden.Vanuit kantoor Schiphol werken elf experts.