30 november a.s.: Herhalings- en Updatetraining Internet Rechercheren; Forse korting voor lezers Risk & Business                      

Digitale Opsporing B.V, het door het ministerie van Veiligheid en Justitie erkende particulier digitaal forensisch recherchebureau en cybersecurityspecialist, organiseert op 30 november a.s. in het nieuwe bedrijfspand in Horst een nieuwe open sessie van haar succesvolle en goed gewaardeerde ‘Herhalings- en Updatetraining Internet Rechercheren’. Voor deze praktische training zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Lezers van Risk & Business krijgen een fikse korting. Zij betalen voor deze eendaagse training €325 euro, excl. BTW (normale prijs € 525), een korting van bijna 40%.

De training is bestemd voor medewerkers van verzekeraars of overheidsinstellingen die vanuit hun functie het internet gebruiken om informatie te verkrijgen, particulier onderzoekers, fraude-onderzoekers, securitymanagers, bedrijfsrechercheurs, etc. Voor deelname is enige praktijkervaring op het gebied van internet rechercheren wenselijk.

In een toelichting op het cursusprogramma van de Herhalings- en Updatetraining zegt Digitale Opsporing:  “Het internet staat niet stil. Ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. In één dag worden de deelnemers door een ervaren docent  bijgepraat en up-to-date gemaakt over de nieuwste internettrends en onderzoeksmogelijkheden. Deelnemers worden getraind in technieken die ze in staat stellen op internet te zoeken naar personen en bedrijven, met behulp van openbare bronnen (waaronder social media) en met inachtneming van hun eigen veiligheid, juridische kaders en privacywetgeving.”

Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met het opleidingssecretariaat: opleiding@com-connect.nl, tel. (085) 489 12 50, of via de website www.digitaleopsporing.nl. Ingeschrevenen in het RCF (Register Coördinator Fraudebeheersing) krijgen voor deelname 6 PE-punten.

.