29 september a.s.: Officiële lancering Schade Regie Centrum tijdens open huis

Schade Regie Centrum, het initiatief van schade-expert Louis Schenkel en aannemer Steven McGill, lanceren vrijdag 29 september a.s. hun  bedrijf officieel tijdens een Open Huis in het pand aan de Plantagebaan 7 in Wouw. De feestelijke bijeenkomst begint o, 16.00 uur. Schade Regie Centrum  regelt v in opdracht van verzekeraars, volmachten, tussenpersonen en schade-experts het bouwkundig herstel van schade aan opstallen en inboedels.  “We richten ons primair op de regionale markt, zuidwest-Nederland, maar sluiten op termijn een landelijk netwerk zeker niet uit”, benadrukt Schenkel, die  tien jaar heeft gewerkt als claimshandler(vooral bij Fortis ASR), en vervolgens tien jaar als schade-expert bij CED (8 jaar) en de laatste twee jaar bij KakesWaal.

Sinds de start in mei heeft het nieuwe bedrijf vooral opdrachten verkregen van schade-experts, installateurs en van lekdetectiebedrijf Pompen, met wie het nauw samenwerkt. “De opdrachten zijn naar volle tevredenheid van alle betrokkenen afgewikkeld”, zegt Louis Schenkel. “Het netwerk is inmiddels zo breed en divers en uitgebreid dat we een breed pallet aan diensten kunnen aanbieden. Zo kan het Schade Regie Centrum onder andere ingezet worden voor reconditionering, lekdetectie, loodgieterswerk, hak- en breekwerk, stuc-, schilder- en behangwerk, herstel van braakschade, diverse timmerwerken en interieurherstel.”

De komende tijd wordt volgens beide initiatiefnemers hard gewerkt aan het verder uitbreiden en verdiepen van het netwerk van herstellers. “De interne processen worden verbeterd en er zal worden geïnvesteerd in ICT en digitalisering. Er ligt nu een goede basis waarop een stabiele en professionele organisatie gebouwd wordt. Ons streven is erop gericht dat over een paar jaar het Schade Regie Centrum niet meer weg te denken uit de branche! “

Voor meer informatie over het Schade Regie Centrum: www.srcherstel.nl. Of stuur een mail naar info@srcherstel.nl.