24 nieuwe inschrijvingen in NIVRE-Register in afgelopen weken, waarvan meer dan de personenschade- experts

Tussen 21 december 2022 en 24 januari van dit jaar is het aantal inschrijvingen in het NIVRE-Register met 24 toegenomen, onder wie vijf kanidaten.. De Branchegroep Personenschade  telde opnieuw de meeste ingeschrevenen (13), gevolgd door de Branchegroepen Brand (5) en ATV, Transport & Goederen en  Fraudecoördinatoren (elk twee).

De 13 ingeschrevenen bij de Branchegroep Personenschade zijn: Khorseed Ahmed, Mark van Dam, Nicole Dijkshoorn, Paul Hoekstra, Lenneke Jansen, Martin Jansen, Wesley Loos, Evelien van der Moere, Brittany Polman, Sheerihan Said, José van der Sanden en Alexandra Vegt.

Het aantal ingeschrevenen bij de  Branchegroep Brand is met een vijftal uitgebreid: Jacco van der Kamp, Stefan Meerkerk, Jeffry Middelveld,  Ferdinand Rossen en  Corina van Schijndel (kandidaat).Daarnaast zijn voor de Branchegroep ATV Gerwin Vos en Rik de Vries (kandidaat) toegetreden tot het NIVRE-Register. Voor de  Branchegroep Transport & Goederen zijn dat Michael Aupperlee en Arno Duysserinck en voor het Register Coördinator Fraudebeheersing (RCF) zijn dat de beide kandidaten Ivan Mulier en Lynn van Norden.