123RUIT.nl breidt uit met twee nieuwe deelnemers

123RUIT.nl breidt uit met twee nieuwe deelnemers.Recent zijn 123RUIT-Climax te Noordwijkerhout en 123RUIT-Schuilenburg Autoglas uit Tiel aangesloten bij ruitherstelnetwerk 123RUIT.nl. De naar eigen zeggen grootste onafhankelijke autoruitspecialist van Nederland telt hiermee 53 vestigingen.

Fatih Arslan, eigenaar van 123RUIT – Climax: “In de ruim 20 jaar dat ik actief ben in de branche, is er veel veranderd. Aansluiting bij 123RUIT.nl past in de huidige tijdsgeest waarin samenwerking essentieel is. 123RUIT.nl geeft de vrijheid die me als ondernemer past en helpt tevens om de ontwikkelingen bij te kunnen houden.”

“De groei van 123RUIT.nl maakt het mogelijk maar tevens noodzakelijk ons netwerk van autoruitspecialisten uit te breiden. We zijn daarom blij dat beide vestigingen nu deel uitmaken van onze samenwerking.” aldus Stefan Clijnk, bestuurslid 123RUIT.nl.“Onze NPS-score bedraagt structureel meer dan 80 en daar zijn we trots op. Met de aansluiting van beide ervaren ondernemers breiden we onze dienstverlening nog verder uit en houden we de hoge klanttevredenheid op peil.”

Foto

Vlnr: Faitih Arslan van 123RUIT – Climax Noordwijkerhout en Stefan Clijnk van 123RUIT.nl