Zilveren insigne voor 21 ingeschrevenen in het NIVRE-Register

Sinds de start van het NIVRE in december 1991 zijn er meer dan 3.000 schade-experts ingeschreven in het Register van het NIVRE.Inmiddels zijn er tal van experts al 25 jaar ononderbroken bij het NIVRE geregistreerd en die hebben daarvoor het zilveren NIVRE-insigne ontvangen.

Dit jaar is NIVRE 21 zilveren jubilarissen rijker .  Hier ziet u alle jubilarissen van 2022 voorbijkomen: https://youtu.be/jPu5z2Hsl1E.

 De Branchegroep ATV telt dit jaar de meeste jubilarissen: zeven. Jan Boere, Mathy Boon, Pieter Bosma , Klaas Brand, Johan Klein Twennaar , Erwin van der Meulen en Jildert Venema.

Bij de Branchegroep Brandzijn dat er zes: Rob van Berkom,  Kerensa Breddels-Lam, Jeroen Fröhlich, Marco Geboers , Richard Vergnes  en Rick Warbout. 


De Branchegroep Personenschade is vijf jubilarissen rijker: Hélène van Brugge, Wichard Doetjes. Christien van Gaelen, Abel Spreeuwers en John Vijfhuizen.

Van de Branchegroep Agrarisch hebben Frank Calon en Ad Pelders het zilveren ere-insigne ontvangen en van de Branchegroep Toedrachtonderzoeker één: Gerard van Kol