Woodgate & Clark opent tweede kantoor in Rotterdam onder leiding van Jan Theuns

Met ingang van 1 januari a.s. opent Woodgate & Clark een nieuw kantoor aan de ’s-Gravenweg 431 in (3065 SC) Rotterdam. Het is naast het hoofdkantoor aan de Tt. Vasumweg 58 in Amsterdam het tweede kantoor van het expertisebureau, dat zich met inmiddels 13 medewerkers bezighoudt met expertisewerkzaamheden op het gebied van property, aansprakelijkheid, bedrijfsschade, bouw en civiele techniek alsmede met regreszaken.

De komst van een vestiging in Rotterdam is mede ingegeven door meerdere verzoeken van klanten en door de gestage groei van de werkzaamheden in afgelopen jaren. Bovendien speelt daarbij een rol dat in Rotterdam het zwaartepunt van de coassurantiemarkt ligt. Het Rotterdamse kantoor staat onder leiding van de ervaren Jan Theuns, die inmiddels 20 jaar in het expertisebranche werkzaam is, waarvan de laatste bijna vijf jaar als ZZP-er onder de naam Theuns Expertise. Eerder werkte hij als schade-expert bij DEKRA Claims and Expertise en als manager bij Crawford & Company en Cunningham Lindsey. 

Het nieuwe  kantoor van Woodgate & Clark  is gevestigd aan de  ’s-Gravenweg 431 in 3065 SC  Rotterdam, het  pand waarin momenteel ook Hampden Insurance Group en Maas Lloyd zijn gehuisvest. De medewerkers zijn vanaf 1 januari a.s. bereikbaar onder tel. nr. (010) 261 72 66