Wilko Lettink vertrekt na ruim 26,5 jaar bij Arepa Inspexx

Wilko Lettink neemt op 8 december a.s. afscheid van Arepa Inspexx, het bedrijf waar hij sinds april 1995 heeft gewerkt: aanvankelijk gedurende bijna 14 jaar als  Operationeel/Technisch Manager en de afgelopen 13 jaar als adviseur. Hij was tevens als adviseur aan de directie verbonden. 

Op LinkedIn licht hij zich vertrek als volgt toe: “Op 8 december is mijn laatste werkdag bij AREPA Inspexx. Na bijna 27 jaar neem ik afscheid van het bedrijf wat ik heb helpen bouwen vanaf 1995 tot nu. Trots op het bedrijf, trots op de collega’s en een goed gevoel bij het besluit. Na onze sabbatical van een jaar geleden bleef het reisvirus en hebben we besloten opnieuw te vertrekken. Follow the Sun is het motto en dus gaan we weer met onze camper op pad. Ik wens jullie allemaal het beste voor de toekomst en wie weet kruisen onze paden zich een keer.”

Op de foto Wilko rechts samen met Andrea van Bruggen, Interim Executive Director van Inspexx en  HR & Operations Director voor AREPA Benelux, en Ronnie van Ginkel, Technical Operations Director