Veranderingen binnen het MT Expertise van Hanselman Groep; Jacques de Waal vertrekt naar team SELM van NN


Jacques de Waal NIVRE-re, senior schade-expert en Manager Operatie Expertise bij Hanselman Groep, heeft aangekondigd de organisatie per 1 september 2021 te verlaten. Jacques heeft gekozen voor een nieuwe uitdaging binnen Nationale Nederlanden, team SELM, als schadestroom manager/senior schade-expert voor diverse labels.

Ik heb met Jacques vanaf de allereerste dag uitstekend samengewerkt en betreur dan ook zijn vertrek. In de achterliggende jaren heeft Jacques meegebouwd aan de ontwikkeling van ons Expertise bedrijf en heeft hij samen met de teams vanuit zijn rol en niet aflatende inzet de organisatie sterker gemaakt. Wij zijn Jacques daarvoor zeer erkentelijk en wensen hem dan ook alle succes en plezier toe in zijn nieuwe uitdaging! Zijn taken worden de komende maanden geleidelijk overgenomen op tijdelijke basis door Ir. Ben van der Kwaak, mede MT lid voor Expertise. We nemen ondertussen de tijd een geschikte kandidaat te vinden om deze functie definitief in te vullen”, aldus Fred van der Zee (directie Hanselman Groep).

Jacques de Waal: Terugkijkend op de afgelopen 9 jaar ben ik trots op de gezamenlijk behaalde doelen en de ontwikkelingen van Hanselman Groep. Zonder het vertrouwen en de ondersteuning van de collega’s, de directie en het bestuur had ik deze bijdrage niet kunnen leveren.”  Voor zijn Hanselman-tijd werkte hij 4,5 jaar als senior aansprakelijkheidsexpert bij DEKRA, ruim negen jaar als aansprakelijkheidsexpert bij EMN en ruim 9,5 jaar als Claimshandler Special Branche bij RVS Schadeverzekering/NN