Vanderwal & Joosten geeft bezoekers ‘Sfeervol Bomen’ nu cadeaukaart voor gratis kerstboom

Corona zet dit jaar ook een streep door ‘Sfeervol Bomen’, het gezellige eindejaarsevent van Vanderwal & Joosten met haar relaties in kerstsfeer. “Wij hebben heel lang gehoopt dat het dagelijkse leven weer enigszins vorm ging krijgen en Vanderwal & Joosten zich kon gaan richten op het organiseren van de jaarlijkse traditie om u en uw gezin te ontmoeten, te bedanken voor de prettige samenwerking en u een mooie kerst te wensen. Niet voor niets is “Sfeervol Bomen” inmiddels uitgegroeid tot een vast moment op de evenementenkalender van de verzekeringsindustrie”, schrijft het expertisebureau aan haar relaties.

“Maar ondanks dat wij hoopten dat het toch zou kunnen doorgaan, het vervolgens bedenken van eventuele alternatieven, moesten wij helaas tot de conclusie komen dat het jaar 2020 geen mogelijkheden biedt om u veilig en vertrouwd te ontvangen in Nieuwegein. Tot onze grote spijt moeten wij dan ook concluderen dat een fysieke ontmoeting er helaas niet inzit.”

 Elke goede traditie kent een prima variant


“Maar elke goede traditie kent een prima variant, zo ook “Sfeervol Bomen 2020”, vervolgt VWJ. Het biedt de trouwe bezoekers van  de afgelopen twee jaar, een tegoedbon van Intratuin om zelf een “VWJ” kerstboom aan te schaffen op het moment dat het past en op de manier die men  veilig acht. Op deze manier wil Vanderwal & Joosten de relaties ‘op afstand’ bedanken voor het vertrouwen in de dienstverlening en wensen zij eenieder  mooie feestdagen.