Van Ameyde Waarderingen (VAW) neemt KakesWaal Commerciële Waarderingen over; KakesWaal legt zich toe op expertise en bouwkundige opnamen

Van Ameyde Waarderingen (VAW) heeft met ingang van vandaag – 1 juni 2022 – KakesWaal Commerciële Waarderingen overgenomen.  KakesWaal heeft besloten om zich alleen nog toe te leggen op expertise en bouwkundige opnamen en heeft per 1 juni 2022 haar onderdeel commerciële waarderingen overgedragen. VAW telt na de overname ruim 60 medewerkers.

VAW is een multidisciplinair taxatie- en adviesbureau op het gebied van Verzekeringstaxaties, Plant & Machinery, Bedrijfsmatig Vastgoed en Rentmeesterij. Zij biedt haar diensten aan via het one-stop-shop model en is daarbij een lange termijn businesspartner voor haar opdrachtgevers. De activiteiten van KakesWaal Commerciële Waarderingen (taxaties van (on)roerende zaken ten behoeve van verzekering, economische, fiscale, commerciële, juridische en/of technische doeleinden) sluiten één op één aan bij de activiteiten van VAW.

De komende tijd wordt gebruikt om stakeholders nader te informeren en de werknemers, werkprocessen en IT-systemen te integreren. Beide partijen zijn zeer tevreden over de gemaakte afspraken en gaan er vol vertrouwen mee aan de slag.