Van Ameyde Group gaat samenwerking aan met Griekse Kalimbassieris Maritime


Van Ameyde Group is een samenwerking aangegaan met het Griekse Kalimbassieris  Maritme. ”Mede door onze gedeelde passie en toewijding voor het leveren van een kwaliteitsvolle dienstverlening aan onze klanten zien wij een goede toekomst weggelegd voor dit nieuwe partnerschap dat verder zal gaat dan de gebruikelijke samenwerking”, verklaart Van Ameyde.

“Gezamenlijk zullen wij ons product- en dienstenaanbod continu verbeteren en uitbreiden. We zijn er dan ook van overtuigd dat dit partnerschap ons in staat zal stellen om nog meer waarde te bieden aan onze klanten en onze positie als marktleiders in de verzekeringsindustrie  te verstevigen. We kijken uit naar de spannende reis die voor ons ligt en de positieve impact die we samen zullen creëren!”

Mede-eigenaar Christina Kalimbassieris van Kalimbassieris Maritime vult aan: ‘Voor onze klanten en medewerkers staan Van Ameyde, onderdeel van de Duitse RWTÜV Group, en Kalimbassieris Maritime bekend als het exploiteren van internationale netwerken en het leveren van betrouwbare diensten op het gebied van claimsmanagement,  surveying en consultancy. Wij geloven dat dit strategische partnerschap verdere unieke synergiën zal opleveren, terwijl we kunnen profiteren van Van Ameyde’s uitgebreide dienstenplatform, inclusief innovatieve technologie en digitale transformatie voor de verzekeringssector. Op haar beurt kan Van Ameyde profiteren van onze sterke aanwezigheid in het oostelijke Middellandse Zeegebied en de Zwarte Zee.   Vooruitkijkend hopen we op meer dan alleen ‘business as usual’ en wijden we onze inspanningen aan het behouden en verder ontwikkelen van de kwaliteitsservice voor onze klanten.”