Troostwijk Expertises organiseert uitgebreide training Bedrijfsschade

Op 17 maart a.s. starten de bedrijfsschade-experts/registeraccountants van Troostwijk Expertises met een uitgebreide training: Bedrijfsschade.

“Door het onderwerp vanuit het perspectief van verschillende vakgebieden te behandelen, verzorgen onze vakspecialisten een uitgebreide en brede training die uniek is in zijn soort. Zowel het managen van bedrijfsschade t.o.v. de continuïteit van een onderneming als het op de juiste manier berekenen van het bedrijfsschadebelang zullen o.a. bij de training aan bod komen. Tevens zullen er tijdens de training casussen worden behandeld die de deelnemers zelf inbrengen”, aldus Troostwijk in een toelichting.

Het bureau vervolgt: “Na het volgen van deze training beschikken de deelnemers over relevante kennis om zich  goed te wapenen tegen een potentiële bedrijfsschade en beschikken zij over voldoende middelen en benodigde methodiek om na te gaan of de bedrijfsschadebelangen correct zijn opgenomen in de  verzekeringspolis. Dit is van groot belang, want het komt helaas veel te vaak voor dat de bedrijfsschadebelangen te laag worden ingeschat waardoor ondernemers o.a. veel te weinig krijgen uitgekeerd na een schade. Wij zien helaas al te vaak de vervelende gevolgen van dit soort verzekeringsmanco’s, wanneer onze contra-experts schades afhandelen in het belang van de gedupeerden en daarmee ook verzekeraars die te weinig premie ontvangen.”

De training vindt plaats in het Van der Valk hotel te Vianen. De training zal een hele dag duren.

  • Eerste training: 17 maart a.s. van 10:00 tot 16:00
  • Locatie: Van der Valk, Vianen
  • Aantal deelnemers min. 10 en max. 20.
  • Kosten: € 750,- (exclusief BTW en inclusief locatiekosten)

Inschrijven kan tot 27 februari 2022. Voor vragen en aanmelden:  trainingen@risicoinspecties.nl of via telefoon 085 4899300.