Studiecentrum Kerckebosch organiseert cursussen en trainingen op het gebied van Fraudebestrijding & Privacy

Welke privacyregels moeten er worden gevolgd bij het voorkomen en aanpakken van fraude, witwassen en integriteits- en veiligheidszaken? En wat is er (technisch en juridisch) mogelijk als u hierbij samenwerkt met andere partijen? Met de bijeenkomsten van Kerckebosch hebt u alle handvatten om hier op een goede manier richting aan te geven. NIVRE PE- en/of NOvA PO-punten zijn toegekend. Lees verder >

Er is altijd een bijeenkomst die passend is voor uw wensen en vak. Volg bijvoorbeeld een van deze bijeenkomsten:

Fraude & Privacy in de financiële sector

17 maart – Veenendaal

Wat zijn de privacyregels bij (fraude)onderzoek en integriteits- en veiligheidszaken in uw sector? In deze cursus ontvangt u de antwoorden. Met uitgebreide aandacht voor het Protocol Incidenten waarschuwingssysteem Financiële Instellingen, afgekort “PIFI”.

Gegevensuitwisseling bij samenwerking aanpak fraude en criminaliteit

12 april – Online

Fraudebestrijding vergt dat partijen samenwerken en binnen de wettelijke kaders gegevens uitwisselen. Wat is mogelijk en (niet) toegestaan? Wat zijn de nieuwe ontwikkelingen? Deze cursus behandelt de verschillende samenwerkingsvormen tussen publiek en private partijen.

Privacy en ethiek bij de ontwikkeling en uitwisseling van data bij fraudebestrijding

19 mei – Hotel Veenendaal

Op welke manier kunt u data delen bij fraudebestrijding? In deze training laat de docent zien hoe data (technisch) gebruikt kan worden. En hoe richt u de organisatie en het (gezamenlijke) dataplatform hierop in? De training is te volgen zonder data-technische achtergrond.

Ook interessant voor u:

Scenariodenken bij toezicht en fraudeonderzoek

5 april 2022

Verzekeringsfraude en bewijs

12 mei 2022

Klik hier om naar de volledige agenda van Kerckebosch te gaan >