Studiecentrum Kerckebosch: Management van Fraudeonderzoeken: test uw kennis!


Bij een fraudeonderzoek is een projectmatige aanpak en actuele kennis van het recht onontbeerlijk. Hoe organiseert u het? Wanneer is het onderzoek geslaagd? En hoe rondt u de zaak goed af? Allemaal elementen waar u kennis van dient te hebben. Wilt u weten waar u nu staat? Test uw kennis over fraudeonderzoeken!

U krijgt 10 meerkeuzevragen. Na afloop ziet u direct de antwoorden en uw eigen score! De kennistest is zorgvuldig samengesteld door interventiestrategist ondermijning en financiële criminaliteit mr. Gerard Blonk.

Doe de test hier >

Verder ontwikkelen?

In de leergang ‘Management van Fraudeonderzoeken leert u van experts uit het bedrijfsleven en publieke domein alles over het managen en uitvoeren van een (complex) fraudeonderzoek. Start direct!

De leergang is opgebouwd uit verschillende leervormen met twee bijeenkomsten en diverse kennisrijke online modules. U start op een zelfgekozen moment met de studie.

U volgt op 1 en 22 november intensieve dagen met experts uit de praktijk afkomstig uit het private én uit het publieke domein. U hoort tips en best practices aan de hand van interessante cases met de laatste ontwikkelingen en inzichten.

Wat levert het op voor uw organisatie?

* U kunt complexe fraudeonderzoeken beter projectmatig aan- en bijsturen.

* De kwaliteit van het fraudeonderzoek wordt sterker geborgd en verhoogd.

* De onderzoeksstrategie wordt nader afgestemd op de doelen van uw organisatie.

Organisatie: Studiecentrum Kerckebosch

Accreditatie: NIVRE: 6 PE-punten – NOvA: 16 PO-punten

Meer weten?

Bekijk hier het uitgebreide programma en de docenten >