Slot Letselschade komt met app voor verwijzers en letselslachtoffers

Slot Letselschade heeft een app op de markt gebracht voor gebruik door letselschadeslachtoffers  én verwijzers zoals fysiotherapeuten, revalidatie-artsen en assurantietussenpersonen. Met de app kunnen letselschadeslachtoffers eenvoudig met een paar klikken aan de juiste juridische bijstand worden geholpen en zijn de letselschadeadvocaten van Slot Letselschade beter bereikbaar.

Via de Slot Letselschade App hebben slachtoffers en verwijzers eenvoudig toegang tot het laatste nieuws over de ontwikkelingen rondom letselschade. “Je krijgt een notificatie als er een nieuwe Nieuwsbrief verschijnt en je hebt ook toegang tot de eerdere Nieuwsbrieven. Via de FAQ kun je snel kijken of bij een ongeval opgelopen letsel ook recht geeft op schadevergoeding. Is er aansprakelijkheid of niet? De eerste check kun je heel simpel via de app doen.”

Doorverwijzers kunnen met een paar klikken slachtoffers naar Slot Letselschade  doorverwijzen. “Wij zien van wie de doorverwijzing komt en nemen dan direct contact op met het slachtoffer. Twijfel over de haalbaarheid? Check dan eerst de FAQ of bel even met ons vanuit de app. Dan geven wij snel en kosteloos advies, maar dat spreekt voor zich. De app is uiteraard AVG-proof.”

Meer info: https://slotletselschade.nl/slot-letselschade-app.