Sedgwick versterkt personenschadeteam met Ilse Dijkman en Parabhjot Kaur Singh; Bram Visser (CLARC) vertrekt

Op 1 mei jl. is Ilse Dijkman bij Sedgwick als Senior Personenschade-expert aan de slag gegaan. Zij is NIVRE-re en een zeer ervaren Personenschade-expert. Ze heeft sinds 2008 als Personenschade- expert bij Van der Toorn Personenschade gewerkt. Sinds december 2000 werkt zij in de letselschadebranche bij onder meer Van Ameyde Interschade, Berntsen Mulder ClaimCare en de afgelopen 11 jaar als letselschadejurist bij Van der Toorn Personenschade.

Medio april is Parabhjot Kaur Singh bij Sedgwick als Junior Personenschade-expert gestart. Zij heeft eind vorig jaar haar rechtenstudie aan de VU afgerond, waarbij zij  aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht heeft gevolgd in combinatie met het vak gezondheidsrecht. Door het volgen van een gastcollege, verzorgd door Jos Keijsper en Martin de Haan is haar interesse voor de personenschadebranche gewekt. 

Bram Visser, Manager CLARC Risicomanagement en Inspecties, verlaat de Sedgwick-organisatie per 1 juni 2019. Mede hierdoor heeft Sedgwick besloten de bedrijfsactiviteiten van CLARC per dezelfde datum te beëindigen. Lopende projecten zullen in goed overleg met betrokken partijen worden overgedragen. Een en ander past in de strategie van Sedgwick om zich volledig te focussen op haar kernactiviteiten: schade-expertise en claimsmanagement.