Sedgwick verenigt Scandinavische activiteiten met benoeming van Christian Leif Hansen tot Nordic CEO

Sedgwick, heeft Christian Leif Hansen benoemd tot CEO van de Scandinavische regio. Zijn benoeming weerspiegelt de groei van de activiteiten in het gebied na de overname van Sedgwick Leif Hansen A/S in Denemarken eerder dit jaar.

Hierdoor verenigt Sedgwick meer dan 250 collega’s in de Scandinavische regio. Als CEO zal Christian Leif Hansen leiding geven aan een managementteam dat bestaat uit Dan Sivertsen, die onlangs werd benoemd tot CEO van Noorwegen, Julia Holm, CEO in Zweden en Peter Agger, plaatsvervangend CEO in Denemarken.

“Christian Leif Hansen’s uitzonderlijke staat van dienst, regionale expertise en ondernemersgeest zullen waardevol zijn wanneer hij de versnelling van Sedgwick’s strategische uitbreiding in een van de belangrijkste internationale focusgebieden van het bedrijf – de Nordics – leidt”, aldus Sedgwick.

“Sinds de overname van Sedgwick Leif Hansen A/S is het groeitempo in Scandinavië aanzienlijk toegenomen”, zegt Stewart Steel, Sedgwick CEO voor Continentaal Europa, het Midden-Oosten en Afrika (CEMEA). “Dit heeft een sterke basis gelegd voor onze verbeterde Scandinavische management team structuur om het Sedgwick aanbod daar verder te ontwikkelen. Christian’s immense ervaring en strategische visie zullen ervoor zorgen dat onze collega’s in de Scandinavische landen optimaal gepositioneerd zijn terwijl we groeien in deze belangrijke regio.”

“Ik ben enthousiast over de mogelijkheid om onze Scandinavische activiteiten in Denemarken, Noorwegen, Zweden en Finland te leiden, om ervoor te zorgen dat we diensten en oplossingen van wereldklasse bieden aan onze binnenlandse en internationale klanten,” zegt Christian Leif Hansen. “We hebben de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt in de Deense markt, ervaring die we zullen gebruiken om het potentieel dat in deze markten bestaat te ontsluiten.”