Sedgwick kijkt terug op een geslaagd driedaags Internationale Marine-Event

Op 9, 10 en 11 mei organiseerde het Sedgwick Marine & Transportation team een internationale Marine-bijeenkomst in Rotterdam. De meeting werd dit jaar bijgewoond door 35 collega’s vanuit de gehele wereld. Tijdens diverse sessies werden de collegiale banden en de internationale samenwerking aangehaald, kon onderling kennis worden gemaakt met nieuwe collega’s en werden bovendien strategische plannen voor de toekomst besproken en nader uitgewerkt. 

In de middag van 10 mei werd een klanten-evenement georganiseerd, dat Sedgwick de mogelijkheid gaf om het internationale team voor te stellen aan de aanwezige Nederlandse opdrachtgevers. Tijdens het evenement heeft het KNRM (de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij) een informatieve en zeer aansprekende presentatie verzorgd, waarin  diverse reddingsacties nader werden toegelicht. Zo werden de aanwezigen op indringende wijze meegenomen in de dynamische wereld van de redders en de emoties die daarmee gepaard gaan. Ter afsluiting van het event werd een Sedgwick presentatie gegeven over de ontwikkelingen omtrent het transport van onshore en offshore windmolens.

“Een geslaagd evenement waarop wij met gepaste trots terugkijken”, aldus Marc Schuling, Manager Marine & Transportation bij Sedgwick.