Sedgwick benoemt Leonie Berendsen tot Cyber & Data Incident Manager

Per 1 november 2020 versterkt Sedgwick zich met een nieuwe Cyber & Data Incident Manager op kantoor Rotterdam: Leonie Berendsen. Zij gaat het MCL-team als ‘Cyber & Data Incident Manager’versterken als specialist op het gebied van cyber- en dataschaden. Gelet op haar achtergrond en ervaring is Leonie binnen dit domein een volwaardig gesprekspartner voor verzekeraars, makelaars en Risk & Insurance Managers.

De afgelopen twaalf jaar werkte Leonie als (project)manager bij de Rijksoverheid. In december 2019 is Sedgwick een intensieve samenwerking gestart met EYE, die momenteel gevestigd is op de Westerstraat 29 te Rotterdam. EYE verzorgt voor ons de technische kant van Cyber Incident Respons. Leonie en EYE hebben in hun vorige carrières al veelvuldig en intensief samengewerkt.

Michiel Jongeneel, COO Sedgwick, zegt: “Ik ben ervan overtuigd dat wij met de komst van Leonie, onze nauwe samenwerking met EYE en onze visie op de volop in ontwikkeling zijnde verzekeringsmarkt, een uitstekende en unieke propositie hebben in onze dienstverlening”.