Sas Calamiteitendiensten versterkt zich met Aydin Karatas


Sas Calamiteitendiensten is in 2019 opgericht door Ruud en Ashley van Sas. Samen wilden zij een dienstverlening neerzetten die alle aspecten van de schadewereld kan behandelen met 1 vast aanspreekpunt. Sas Calamiteitendiensten verricht werkzaamheden op het gebied van brandschade, waterschade, inbraakschade, glasschade, stormschade,  specialistische droging, specialistische reiniging en 24/7 spoeddiensten (www.sascalamiteiten.nl.)


Sas Calamiteitendiensten, opererend vanuit een nieuw bedrijfspand in Rozenburg (Europoort) gaat haar team per 1 april a.s. versterken met Aydin Karatas. Hij is afkomstig van Belfor Rotterdam, waar hij 20 jaar werkzaam is geweest in verschillende functies. De laatste vier jaar van zijn loopbaan was hij projectmanager reconditionering.

Aydin wordt meewerkend manager en is geheel verantwoordelijk voor de afdeling specialistische reiniging van opstal en inboedelschade; Ruud verzorgt alle bouwkundige herstelwerkzaamheden en Ashley verzorgt alle administratieve taken, zoals planning en facturatie.  “Gezamenlijk hebben wij ruim 50 jaar ervaring op het gebied van bouwkundig herstel en specialistische reiniging”, meldt oprichter Ruud van Sas.

Bij de foto: Ruud van Sas verwelkomt Aydin Karatas