Roelof Hemmen presentator nieuwe serie TV-uitzendingen met de Bureaus

Deze zaterdag is De Bureaus opnieuw te zien bij het RTL-Z programma ‘Doe maar Duurzaam’. Deze uitzending is de eerste in een reeks van maandelijkse uitzendingen. Roelof Hemmen, o.a. bekend als anchor van het RTL-nieuws, gaat daarin het gesprek aan met Francie Peters, directeur van de Bureaus, over actuele onderwerpen in de letselschade. Zo zullen o.a. whiplash, herstelgerichte dienstverlening en het imago van de letselschadebranche aan de orde komen.  


“Het idee is om een duidelijke visie neer te zetten, waarover vervolgens dan verder gediscussieerd kan worden’ aldus Francie Peters. “Op die manier wordt een basis gelegd om toe te werken naar daadwerkelijke verbeteringen in het letselschadeproces. Wij vinden het belangrijk om daar op onze manier een steentje toe bij te dragen.”

In navolging van de reeks televisie-uitzendingen zal begin april de podcast ‘Over Letsel’ gelanceerd worden, waarin de onderwerpen uit de afleveringen van RTL-Z verder zullen worden uitgediept. Ook andere letselschadeprofessionals zullen dan worden uitgenodigd om te spreken over hun visie op het vak.   

Iedere drie maanden zal in de Tv-uitzendingen een ander thema verder worden uitgediept. Het eerste thema dat aan de orde komt is ‘whiplash’. De drie afleveringen over dit onderwerp zullen te zien zijn op zaterdag 5 februari, 12 maart en 30 april om 17.30 uur bij RTL-Z. Elke uitzending heeft 2 herhalingen op de daaropvolgende zondag van 16:30 uur tot 17:00 uur en op de daaropvolgende maandag van 7:30 uur tot 8:00 uur.

Na afloop worden de uitzendingen ook gepubliceerd op de YouTube pagina van de Bureaus.

Alvast bedankt!