Regiomanagers Alex Bor en Oscar Fransen versterken Polygon Nederland

De serviceline Brand- en waterschades van Polygon is per februari dit jaar versterkt met de komst van regiomanagers Alex Bor  (PDR, Midden) en Oscar Fransen (Midden-Zuid).

Alex werkte eerder 3,5 jaar als Regiomanager  en als Tender/Accountmanager bij Succes, bijna acht jaar als Salesmanager bij CSU Cleaning Services en bijna drie jaar als calculator bij CSU Total Care. Daarvoor was hij  1 jaar Manager Bedrijfsbureau bij ACS Cleaning en zes jaar als Calculator ISS.

Oscar is afkomstig van Holland Herstel Groep, waar hij gedurende bijna 17 jaar werkzaam was als Manager Kwaliteit Arbo en Milieu en de laatste ruim vijf jaar tevens als Vestigingsmanager. Daarvoor werkte hij gedurende ruim zeven jaar werkte als Teamleider Technische Dienst Zuid. 

Over hun eerste twee maanden bij Polygon zegt Alex; ”Ik heb al met vele mensen kennis mogen maken. De ontvangst is prettig en geeft een zeer welkom gevoel. Met de februari-stormen en de wateroverlast door de vele regenval erna zag ik direct het belang van een goede en snelle dienstverlening. Fijn om te merken dat de klanten en de direct betrokkenen de inzet en de expertise van onze medewerkers zeer waarderen.”

Oscar: “Ik ben gestart bij de vestigingen Utrecht/Tiel/Den Bosch en Arnhem/Nijmegen. Ik vond dit altijd al de mooiste vestigingen in de reconditioneringsbranche en ben dan ook erg trots dat ik hier nu mag werken. In de beginperiode ga ik vooral verder bouwen aan de teams en met de accountmanagers mee naar onze opdrachtgevers om hun specifieke behoefte persoonlijk beter te leren kennen en onze mogelijkheden af te stemmen.”

Sjoerd Bruinsma heeft de nieuwe collega’s aangetrokken bij Polygon: “Alex en Oscar waren ontzettend gemotiveerd om bij Polygon en in het team aan de slag te gaan. Hun ervaring in specialistische reiniging en in het ontwikkelen van teams is top en daarnaast brengen zij een gezonde dosis humor mee. Dat maakt dat zij een gewenste aanvulling op ons team zijn. Na twee maanden zien we ook dat deze keus goed uitpakt. ”