Praktijkgerichte workshops BELFOR worden door relaties gewaardeerd en als leerzaam ervaren

Het afgelopen jaar heeft BELFOR een groot aantal praktijkgerichte workshops georganiseerd voor opdrachtgevers uit de verzekerings- en expertisebranche. In totaal hebben ruim 300 schadespecialisten werkzaam bij makelaars, verzekeraars, VvE’s en expertisebureaus in kennis kunnen maken met het brede palet van reconditionerings- en herstelmogelijkheden die BELFOR en BELFOR Technology te bieden hebben.

Zo brachten onder meer – in alfabetische volgorde – Aon, apc holland, a.s.r. verzekeringen, DAK Intermediairscollectief, DEKRA Claims and Expertise, Ecclesia, Hiscox, KakesWaal, Meijers Assurantiën, NLG Verzekeringen, One Underwriting, Schouten Zekerheid, Voogd & Voogd Verzekeringen, VvE Metea, Woodgate & Clark en Zicht risico- en verzekeringsadviseurs een bezoek aan het speciale trainingscentrum van BELFOR en BELFOR Technology in Weesp. Ook het komende jaar zullen weer volop van deze kennis-en trainingsbijeenkomsten worden gegeven, maar de plekken zijn schaars want BELFOR zit inmiddels iedere donderdag tot zomer 2023 vol.

De workshops worden goed beoordeeld en als leerzaam en praktijkgericht ervaren. Een van de deelnemers is Laura van den Berg, Manager Claims bij Hiscox, die het afgelopen jaar een workshop met drie collega’s heeft bezocht. “Primair doel is medewerkers kennis te laten maken met de schades die zich kunnen voordoen in de praktijk van alledag en de herstel en reconditoneringsmogelijkheden die BELFOR kan bieden om de schade bij onze gedupeerden zo goed en snel mogelijk te herstellen. Tijdens het programma zijn tal van zaken de revue gepasseerd, zoals lekdetectie, het drogen van zwevende vloeren, schimmel, brand en roet reiniging en nog veel meer. Leuk en vooral nuttig is dat je tijdens zo’n workshop persoonlijk de medewerkers van zowel BELFOR als die van de overige deelnemende bedrijven kan leren kennen. Onze ervaringen zijn dan ook positief.”

Erik Heijkamp, werkzaam bij a.s.r. als schade-expert en coördinator van de expertisedienst, laat soortgelijke geluiden horen. “We hebben geregeld overleg bij onze netwerkpartners   waarmee wij samenwerken. Daarbij vinden wij het belangrijk dat onze schade-experts de medewerkers bij de bedrijven persoonlijk te ontmoeten. Het praat en overlegt bij een schade toch iets makkelijker als je elkaar een keer hebt ontmoet. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze experts op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van reconditionering en schadeherstel, zoals met betrekking tot lekdetectie waarvoor wij BELFOR sinds kort inschakelen.”

 Voor meer info en aanmelden: Patrick Neeleman of Natasja den Otter.