Polygon-vestiging Groningen en Drenthe in Eelde feestelijk geopend

Donderdag 13 oktober jl. is de Polygon-vestiging Drenthe en Groningen op een feestelijke manier geopend in het bijzijn van veel relaties uit heel Nederland. De vestiging heeft een goede ligging aan de A28 in Eelde en is daarmee heel goed te bereiken vanuit zowel Groningen als Drenthe. Het calamiteitenteam van Polygon kan gemakkelijk en snel uitrukken om een schadestop te creëren, na brand, water, storm of andere calamiteit. Uiteraard worden ook de vervolgwerkzaamheden vanuit Eelde opgepakt. Polygon heeft al gemerkt dat zowel de  opdrachtgevers als de gedupeerden de nieuwe vestiging goed weten te vinden. 

De vestiging heeft een professionele indeling en beschikt onder andere over droogkamers, een wasplaats en ozonruimtes. Bovendien is er extra ruimte voor tijdelijke opslag van inventaris en inboedel. De apparatuur en het werkmaterieel kunnen veilig en efficiënt gestald worden. En er is een grote vergaderruimte en fijne werkplekken voor de medewerkers.

Bij de opening van de vestiging stonden Polygon medewerkers uit het hele land klaar om diverse innovatieve technieken te tonen, waaronder de droogtechniek, waterschadepreventie (sensoring), droogijsstralen, HCL meten, kanalen reiniging,  drone inspectie en natuurlijk lekdetectie en documenten plus antiek herstel.Ook de brandweer van Kazerne Eelde was present en de enthousiaste brandweermannen gaven een spectaculaire demonstratie. Algemeen directeur, Marlies van der Meulen-Sahni, mocht zelf ook ervaren hoe het is om een brand te blussen en zorgde daarmee voor spektakel aan de Burgemeester J.G. Legroweg 100 in Eelde.

De ruim 100 gasten konden bovendien kennismaken met de calamiteitentrailer, die Polygon beschikbaar kan stellen aan gedupeerden, verzekeraars en de schade-expertbij de grotere, complexe large loss schades. De trailer beschikt over een mobiele wasplaats en verwarmde vergaderruimte.