Polygon presenteert Sjoerd Bruinsma als operationeel directeur

Bij Polygon is Sjoerd Bruinsma gepresenteerd als Operationeel Directeur. “ Met een black belt in lean management en een berg ervaring in hoogstaande serviceverlening zijn we ontzettend blij dat Sjoerd ervoor gekozen heeft om ons directieteam te komen verstevigen”, verklaart Marlies van der Meulen-Sahni, algemeen directeur.

Voor zijn indiensttreding bij Polygon werkte Sjoerd bijna 12 jaar bij ISS Nederland als achtereenvolgens  Rayon Manager, Business Unit Manager, Account Director, Region Bases Cleaning Director, Procesmanager en de laatste twee jaar  als manager Excellence Center. Daarvoor werkte hij bijna vier jaar bij Randstad als intercedent en Accountspecialist

Sjoerd’s ambitie is duidelijk: Polygon verder laten groeien en het uitbreiden van de interne processtructuur. “Ik kom vanuit een ondersteunende positie op het hoofdkantoor bij een grote facilitaire partner, en ik wilde in mijn nieuwe stap heel graag weer op een plek zitten waar de waarde direct aan het werk wordt toegevoegd en dat is bij de operatie. Wat het allerbelangrijkst is is ijd op een goede manier met klanten en opdrachtgevers omgaan. Om die excellente dienstverlening te bereiken, heb je integriteit en inlevingsvermogen nodig. Dat bekleedt direct de kernwaarden die worden gehanteerd bij Polygon.Intern zie ik ook mooie kansen om door middel van meer kennisdeling, de diverse service lines van Polygon nog meer op elkaar te laten aansluiten. Iets wat al gebeurt, maar vaker zou kunnen. Iedereen laten doen waar hij of zij goed in is, en dat samenvoegen maakt dat we nog beter kunnen ontzorgen.”

Aandacht voor veiligheid en duurzame inzetbaarheid

‘Always by your side’ is de merkbelofte van Polygon. Dat zag Sjoerd heel goed terug bij de medewerkers tijdens de stormen die eind februari het land teisterden. “Onze mensen gaan er echt altijd voor. Ze zetten zichzelf opzij om het zo goed mogelijk te doen voor onze gedupeerden. Des te groter is daarom de motivatie om goed op hen te letten. Zorgen dat ze niet over hun grenzen gaan, want het werk is relatief zwaar en componenten zoals hoogte, snij- en val gevaar kunnen zorgen voor gevaarlijke situaties.” Daarom zet Sjoerd, samen met de directie en KAM collega’s, in op continue aandacht voor veiligheid en duurzame inzetbaarheid. De veiligheidscultuur binnen Polygon is al goed benadrukt Sjoerd, maar het is een constant proces wat terugkerend belicht moet worden. “Aan het eind van de dag moet iedereen gezond naar huis gaan”.