Partnerwisseling op komst bij VanNiekerkCieremans: Emma Krikke treedt in 2024 toe als partner, Eric van Niekerk treedt terug

Emma Krikke zal per 1 januari 2024 toetreden als partner bij VanNiekerkCieremans, naast Tjitske Cieremans en Patrick van der Vorst. Eric van Niekerk zal op die datum terugtreden als partner.Hij  is dan 40 jaar jaar actief als advocaat.  “Het jaar 2023 staat in het teken van deze bijzondere mijlpalen, schrijft het advocatenkantoor in een publicatie. .

Eric van Niekerk is in 1983 zijn loopbaan als advocaat gestart bij (een van de rechtsvoorgangers van) NautaDutilh. Daar was hij van 1992 tot 2014 partner. In 2014 is hij met Tjitske Cieremans, ook partner bij NautaDutilh, het in aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht gespecialiseerde kantoor VanNiekerkCieremans gestart. Onder de vlag van VanNiekerkCieremans heeft Eric zich met name gericht op aansprakelijkheid en polisgeschillen bij technische schades en brandschades. Eric zal zijn praktijk in de loop van dit jaar geleidelijk overdragen.Binnen het kantoor wordt de praktijk in technische schades en brandschades intussen breed gevoerd, onder meer door Patrick van der Vorst, sinds 2019 partner van VanNiekerkCieremans.


Emma Krikke is in 2013 als advocaat begonnen bij NautaDutilh. Zij heeft direct bij de oprichting van VanNiekerkCieremans de stap naar het kantoor gemaakt. Binnen de praktijk van Emma ligt de nadruk op beroeps-, bestuurders- en bedrijfsaansprakelijkheid. Tevens houdt zij zich bezig met productaansprakelijkheids-kwesties, arbeidsongevallen en beroepsziekte n.Daarnaast richt Emma zich op dekkingsgeschillen onder uiteenlopende polissen. Zij heeft voorts ruime ervaring met advisering over de formulering van verzekeringsvoorwaarden onder diverse polissen.

foto: Mirjam Lems