NIVRE: Mooie resultaten voor verplichte module Gedragsregels en Tuchtrecht

Na de geslaagde bijeenkomst op 8 november jl., kregen de aanwezige experts tot en met 19 november 2023 de gelegenheid om de toets af te leggen. Deze toets bestond uit 16 meerkeuzevragen, waarvan de eerste 11 vragen gericht op algemene kennis over Gedragsregels & Tuchtrecht en de laatste vijf vragen gericht op branche-specifieke onderdelen.

Het goede nieuws is dat 569 van onze 625 experts (91%) de toets afgerond hebben, waarbij een indrukwekkende 98,2% deze met succes heeft voltooid. Voor degenen die de toets succesvol hebben doorlopen, wacht een welverdiende beloning: een extra PE-punt als erkenning voor hun expertise, wat het totaal op 4 PE-punten brengt.


“Het NIVRE juicht dit hoge slagingspercentage toe, want we weten hoe cruciaal topkwaliteit expertise is voor een optimale schaderegeling. Onze module Gedragsregels en Tuchtrecht helpt experts om hun kennis en vaardigheden op dit gebied te vergroten.”

Het NIVRE organiseert op 14 maart 2024 en 6 juni 2024 opnieuw een sessie over gedragsregels & tuchtrecht. “Vanaf volgend jaar bieden we ook een online module aan voor degenen die de live sessies niet kunnen bijwonen. Deze module levert deelnemers 1 PE-punt op, met een extra PE-punt bij het succesvol afronden van de toets.”